Cultura Cardedeu s'ha ampliat i ara també es pot trobar a esdeveniments.cat! Quan publiqueu un esdeveniment aquí, també es publicarà automàticament a la nostra nova pàgina web.

Esdeveniment finalitzat

Dijous, 2 de maig del 2024

Viver de Bell-lloc presenta la Memòria d'Activitats 2023

Descripció

Ens plau convidar-vos a la Presentació de la Memòria d’Activitats de Viver de Bell-lloc 2023, que tindrà lloc el pròxim dijous 2 de maig, a les 17:30 h al Cinema Esbarjo de Cardedeu.

És una presentació en la qual destacarem, d'entre altres aspectes, l'impacte positiu de la incorporació de nous serveis d'atenció a les persones (SOI i STO) i l'augment del nombre de persones treballadores al Centre Especial de Treball, un exemple clar del compromís de l'entitat per continuar creant nous projectes per fomentar la inclusió real de les persones amb disCapacitat i trastorn de la salut mental, tant des de l'àmbit social com des de l'àmbit d'inserció i empresarial.

Per això, comptarem amb la presència de l'equip de professionals, treballadores i usuàries de Viver de Bell-lloc, testimonis de 1ª mà de les fites assolides.

Èxits que ens agradaria compartir amb les persones de Cardedeu i del territori perquè sou part important en aquesta missió.

I per acabar, una gran sorpresa que no deixarà indiferent a cap assistent: l'estrena del projecte pioner "La Nostra Veu", una elaboració col·lectiva d'una obra interdisciplinària de rap, producció musical i audiovisuals que hem dut a terme amb col·laboració amb Erol Urbà.

Un acte emocionant que desitgem viure totes plegades, us hi esperem!

#TotesSomViver #CapacesDeMOLT

Cinema Esbarjo
Hora
17:30 - 19:00
Enllaços
Cinema Esbarjo
Cinema Esbarjo