Divendres, 1 de Juliol del 2022

VIII FESTIVAL CARDEMOTS

Descripció

Els dies 1, 2 i 3 de juliol celebrem el VIII Festival de la Paraula, Cardemots, amb diferents propostes per a totes les edats. Esteu convidats a assistir a la inauguració a la terrassa del bar Pla de la Calma, divendres 1 de juliol, a les 20.30 h per gaudir de les cançons dels alumnes de Batxillerat Escènic de l'Escola Ginebró, del grup de Parets "Desubicades", del monòleg de l'actriu Teresa Puig i del concert del cantautor Sam Ramos.

Dissabte 2 us esperem a les 11 h, a la plaça de l'església, dins el Mercadet, per gaudir de l'espectacle de "Contes teatralitzats" que ens oferirà la narradora oral i actriu Eva González.

També dissabte, a les 20.30 h, farem una sessió de contes per a adults i tast gastronòmic a la terrassa del Museu. Tindrem l'honor de gaudir amb les històries dels narradors Ferran Martí i Blai Senabre i, en acabat, farem una degustació dels productes locals que hi haurà per tot el jardí.

Diumenge 3, a les 12 h, farem el vermut poètic amb tapes i gloses a la Cerveseria Sant Jordi amb el grup "Cor de Carxofa".

Bar Pla de la Calma
Hora
20:30 - 12:00
Lloc
Bar Pla de la Calma
Enllaços
Bar Pla de la Calma
Bar Pla de la Calma