Cultura Cardedeu s'ha ampliat i ara també es pot trobar a esdeveniments.cat! Quan publiqueu un esdeveniment aquí, també es publicarà automàticament a la nostra nova pàgina web.

Esdeveniment finalitzat

Divendres, 1 de desembre del 2023

TROBADA PLAÇA DELS CONTES DE CARDEDEU

Descripció

Divendres 1 de desembre ens trobem, a les 17 h, a la plaça dels Contes de Cardedeu. Una trobada en què tothom està convidat a contar en la seva llengua una història, una llegenda... de la seva terra o que recordi amb especial il·lusió. Una trobada que forma part del projecte "Compartint Cultures a través dels Contes" (CCC), per fer comunitat, per compartir la paraula, les històries, les cançons, els jocs... al carrer i sentir que tots formem part d'aquest entramat d'històries sonin amb l'accent que sonin.

Recordeu que aquest any tenim la nostra pròpia biblioteca, feta de llibres viatgers. La Carla Sánchez ens ha fet el dibuix de l'enganxina que portaran els nostres llibres perquè els puguem anar compartint i així, un cop llegit, en comptes de quedar-se a la prestatgeria de casa, pugui passar per altres ulls lectors.

Així que el dia 6 d'octubre, t'esperem a la plaça dels Contes (entre els carrers Hospital i Teresa Oller) i porta alguna història o cançó que vulguis compartir i algun llibre que vulguis deixar (te'n podràs endur un altre per a tu).

Plaça dels Contes (Carrer Hospital i Teresa Oller)
Hora
17:00 - 18:00
Enllaços
Plaça dels Contes (Carrer Hospital i Teresa Oller)
Plaça dels Contes (Carrer Hospital i Teresa Oller)