A Cardedeu sempre diem que som un poble ple de cultura. És realment així? Descobreix-ho a: 2022 en xifres

Esdeveniment finalitzat

Dijous, 14 de juliol del 2022

TRAÇ, tertúlia de còmic: "Brodats", de Marjane Satrapi

Descripció
Sinopsi
Al voltant d’una taula parada amb el samovar, el te i les pastes, un grup de dones es disposa a passar la tarda. El ritme de la conversa aviat les du a parlar dels amors, del sexe i dels capricis dels homes. De mica en mica aniran sortint els secrets més íntims d’aquesta colla de dones fascinants, i també les seves pors, els remordiments i diverses anècdotes ben escandaloses. Brodats és un llibre radicalment viu que ens ensenya què vol dir ser dona, no només en un país islàmic, sinó a qualsevol punt del món.

Marjane Satrapi
Nascuda a Rasht (Iran), fa estudis secundaris a Viena i de Belles Arts a la Universitat de Teheran. Finalment es trasllada a França on hi acabarà vivint fins ara. Treballarà com a il·lustradora de llibres infantils en editorials com Nathan y Albin Michel. Però amb el que es farà realment reconeguda en el món de l’il·lustració és la publicació del còmic Persèpolis, amb el que rebrà el reconeixement del públic i la crítica. Més endavant, Satrapi ha publicat nous treballs:  Brodats (2003) presenta un seguit de reflexions sobre la condició femenina , i a Pollastre amb prunes  és una història ambientada al seu Iràn natal y protagonitzada per un home que ha perdut l’il·lusió de viure.

La tertúlia està conduïda per Sergi Portela.

Exemplars: a la Biblioteca trobareu exemplars disponibles demanats en préstec interbibliotecari que podeu recollir tres setmanes abans de la celebració de la tertúlia.

Més informació a: 

https://www.cardedeu.cat/actualitat/agenda/trac-tertulia-de-comic-brodats-de-marjane-satrapi.html
Hora
19:00 - 20:00
Lloc
Biblioteca Marc de Vilalba
Enllaços
Biblioteca Marc de Vilalba
Biblioteca Marc de Vilalba