Cultura Cardedeu s'ha ampliat i ara també es pot trobar a esdeveniments.cat! Quan publiqueu un esdeveniment aquí, també es publicarà automàticament a la nostra nova pàgina web.

Esdeveniment finalitzat

Diumenge, 28 de gener del 2024

Tastautors familiar amb 2princesesbarbudes

Descripció

Concert familiar amb butaques numerades amb 2princesesbarbudes, que presenten "Som i serem".

2princesesbarbudes 

SOM I SEREM 

Concert familiar 

Gènere: Música. Pop d’autor

Durada: 50 minuts

Preu: 6 € 

Públics: Recomanat + 5 anys

Pop fet amb instruments petits i de joguina i lletres imaginatives

Música per viure en família 

2princesesbarbudes presenten el seu 5è disc: Som i serem. 10 cançons dedicades als insectes amb el seu estil inconfusible: cançons pop tocades amb instruments petits i de joguina i lletres divertides i divulgatives a parts iguals. Per aquest nou treball, les barbudes han afegit petits instruments electrònics antics per tal d’ampliar sonoritats i apropar-se a nou estils de música. 

Els insectes ja habitaven el món molt abans que nosaltres i, malgrat que ens envoltin, són uns grans desconeguts i els tenim por i fàstic. Els culpem de la meitat de catàstrofes naturals però realment sense ells no existiríem. Els insectes tenen habilitats i costums molt interessants que destil·len ecologia, cooperativisme i feminisme. Sota el títol Som i serem, 2princesesbarbudes s’aproximen al seu món amb una mirada curiosa, respectuosa i divertida. 

https://www.entrapolis.com/entrades/2princesesbarbudes-som-i-serem-concert-familiar-teatre-auditori-cardedeu

Teatre Auditori Cardedeu
Hora
12:00 - 13:30
Enllaços
Teatre Auditori Cardedeu
Teatre Auditori Cardedeu