Cultura Cardedeu s'ha ampliat i ara també es pot trobar a esdeveniments.cat! Quan publiqueu un esdeveniment aquí, també es publicarà automàticament a la nostra nova pàgina web.

Esdeveniment finalitzat

Dissabte, 4 de febrer del 2023

Tastautors 2023 - Miquel Gil - 20 anys d’Orgànic

Descripció

19:30H - TASTET DEL PROJECTE "LIA SAMPAI"

TEATRE AUDITORI DE CARDEDEU – TAC

MIQUEL GIL

Miquel Gil té la veu i l’instint. Grata la terra amb un cantar profund i emocionant i, de fet, el seu cant amortitza el llegat de les músiques de tradició oral mediterrànies.

Amb el disc “Orgànic”,l’any 2001, va trencar sostres de vidre amb un reconeixement gairebé inèdit per un artista de l’escena folk. Hi formulava un treball que s’ha revelat com un filó artístic de dimensions colossals amb la combinació de poemes de poetes actuals —Ramon Guillem, Enric Casasses, Isidre Martínez, Anna Montero, Ramon Ramon, Teresa Pascual, Antoni Fornés, Joan Barceló— amb músiques elaborades a còpia de deconstruir l’arquitectura interna de la tradició musical valenciana —i la mediterrània, per extensió.

La idea essencial era fer servir utillatge antic —patrons rítmics, línies melòdiques, harmonies vocals, timbres instrumentals— amb finalitats modernes i el resultat no podia ser més enlluernador.

“20 anys d’Orgànic” es un espectacle dissenyat per a la celebració d’aquest treball que ha deixat empremta i ha esdevingut referencial per a les noves generacions.

Fitxa artística

Miquel Gil: guitarra i veu

Toni Porcar: guitarra clàssica

Eduard Navarro: multi instrumentació

Tóbal Rentero: multi instrumentació

José María Reillo: percussió

Gusmà Gil: baix elèctric

Nelo Alfonso: teclat i veus

Comprar entrades

http://www.tastautors.cat/?portfolio=miquel-gil

Teatre Auditori Cardedeu
Hora
19:30 - 21:00
Enllaços
Teatre Auditori Cardedeu
Teatre Auditori Cardedeu