Esdeveniment finalitzat

Dissabte, 28 de gener del 2023

Tastautors 2023 - Trestautores III: Maria Jaume, Maria Hein i Lluís Cabot

Descripció

18:30H - TERTÚLIA OBERTA "TINC UNA CADIRA"

Tertúlia oberta amb Maria Jaume, Maria Hein i Lluís Cabot conduïda per Joan Gener de l’Eixida.

GRATUÏT – VESTIBUL DEL TEATRE AUDITORI

TRESTAUTORES III

Per tercer any consecutiu, el Cicle Tastautors es proposa una nova fórmula: “Trestautores” degustacions de concerts exclusius i únics, que només passen aquell vespre!

Aquesta edició, la proposta reunirà tres joves veus mallorquines i els seus projectes musicals particulars i en relació: Maria Jaume, Maria Hein i Lluís Cabot.

MARIA JAUME

MARIA JAUME és un dels talents emergents clau en la nostra escena musical recent.

Des de Palma i instal·lada a Barcelona, atresora un estil propi que estén un pont entre les grans cantautores de l’indie i la cançó mediterrània. Aquest any ha presentat segon disc, “Voltes i voltes” que representa un pas endavant, més pop i més lluminós, que el distingeix de la introspecció de l’aclamat debut “Fins a maig no revisc” (2020), producte del premi Sona9 del 2019. Amb aquest darrer disc les cançons creixen en tempo i en brillantor. La seva veu avellutada acarona unes lletres tan properes com àcides, on experiència i ficció s’alternen a parts iguals.

Un feliç desequilibri on les tristeses es combaten amb ironia i cada llum es contraposa amb l’ombra corresponent. Les dues cares de cada moneda que conflueixen sempre en un desenllaç ple de bellesa.

Comprar entrades

http://www.tastautors.cat/?portfolio=trestautores-iii

Hora
21:00 - 22:30
Lloc
Teatre Auditori Cardedeu
Enllaços
Teatre Auditori Cardedeu
Teatre Auditori Cardedeu