Esdeveniment finalitzat

Dissabte, 1 de octubre del 2022

Taller gratuït de SEITAI - cal inscripció prèvia 634562541

Descripció

SEITAI, cultura de la vida i la salut (significa organisme regulat, en japonès), va ser creat el 1945 per H. Noguchi, després de descobrir amb rigor l’origen de la vida, la seva formació per cinc direccions energètiques que permetran posteriorment combinades el manteniment i propagació del ser. Els problemes psíquics o fisiològics del ser deguts a l’estancament de vitalitat per excés d’acció acumulada, trauma o be grumolls d’introversió de desig. Hi ha un esquema d’on es col·loca això tallant la coordinació natural dels molts moviments interns que tenim i desregulant el cos, senzill i entenedor per tothom sense coneixements especialitzats.

Sense religió, connexions superiors, percepció privilegiada, sensibilitat especial o experiència mística. Sense mètodes, la intuïció guia cadascú en la recuperació dels seus moviments estancats mitjançant pràctiques que ja fem.

 

Per a viure millor la vida que tenim, no entrem en l’abans ni el després. Per comunicar-nos millor, sentir què volem, expressar qui som més enllà de les capes de convencions que acumulem i que creiem que som nosaltres, per mantenir la salut. La visió de la salut i malaltia és radicalment diferent a cap altra, basada en el moviment, el seu estancament i la seva resolució.

La pràctica es guia per la cerca del gust i el desig propi, en no pretendre, en el cos, en la cèl·lula i en l'individualitat més absoluta de cadascú.

Si algú es sent pirata i anarquista amb sí mateix aquesta és la seva opció, tu ets el teu mestre.

Del Seitai el 1950 se'n va fer assignatura fix a les escoles del Japó durant les dècades en que precisament el país s'occidentalitzava per auto-decret, un fet inèdit que explica el seu enorme prestigi.

La forma de tocar, d'expressar-te en qualsevol àmbit, canvien radicalment. Qui ets tu s'afina i és més nítid.

Explicarem quatre conceptes i ens centrarem en les pràctiques de KATSUGEN (moviment espontani autoregulador) i YUKI (comunicació i percepció mitjançant l'energia vital del teu cos, que augmenta en auto-regular-lo).

Practicat per gent de tot tipus, ressalto l'enorme quantitat d’artistes i professionals de la medicina, salut alternativa o professors de ioga i de l’energia, per ser una base pelada i una visió diferent i rigorosa del que és la vida.

Pràctiques molt senzilles basades en DEIXAR ANAR de forma plaent i intuïtiva, recuperant el moviment propi de cadascú.

Esbiosfera
Hora
11:00 - 13:30
Lloc
Esbiosfera
Enllaços
Esbiosfera
Esbiosfera