Cultura Cardedeu s'ha ampliat i ara també es pot trobar a esdeveniments.cat! Quan publiqueu un esdeveniment aquí, també es publicarà automàticament a la nostra nova pàgina web.

Esdeveniment finalitzat

Diumenge, 19 de maig del 2024

SOLAR - Mos Maiorum

Descripció

Espectacle dins el projecte GPS (Girem Propostes Singulars)

Gènere: Teatre documental. Espectacle litúrgia
Durada: 70 min
Idioma: català
Preu: 13 € general / 10,40 € reduïda COMPRA D’ENTRADES
(20% de descompte en cas de complir requisits. Consulteu a https://www.teatreauditoricardedeu.cat/entrades)
Aforament: 120 persones. Entrades sense numerar · Públic dalt l’escenari 

Presentació
Benvinguts a un ritual catàrtic on multitud de testimonis reals ens parlaran sobre la crisi energètica i el negoci de les centrals de plaques foto-voltaiques.
Una àgora pública on escoltar veus diverses, cants atàvics i impactes electromagnètics. Què cantaran els treballadors del camp, quan el camp sigui una central energètica?

Sinopsis
A Sant Martí de Tous, un petit poble de 1000 habitants, hi ha un projecte per construir 168 ha de plaques fotovoltaiques en sòl agrari. Centrals elèctriques de magnituds enormes canviaran per sempre la vida al poble. Miralls negres cablejats substitueixen espigues de blat.
Benvinguts a un ritual catàrtic on multitud de testimonis reals ens parlaran sobre la crisi energètica i el model d’implementació de les energies renovables. Una àgora pública on escoltar veus diverses, cants atàvics i impactes electromagnètics.

Fitxa artística
Creació col·lectiva de Mos Maiorum; Direcció artística: Ireneu Tranis; Direcció escènica  i disseny d’espai: Clàudia Vilà; Dramatúrgia: Ireneu Tranis i Alba Valldaura; Performers: Alba Valldaura, Martina Tresserra, Ireneu Tranis; Espai sonor i música electrònica: Guillem Llotje; Vestuari: Adriana Parra; Làser: Marcello Nardone – INZIST; Direcció tècnica i il·luminació: Dani Miracle; Assessor litúrgic: Marquet Sempere-Moya; Assistent d’escenografia: Lydia Cornillet; Constructor d’atrezzo: Xavier Arbonès; Dramaturga col·laboradora: Estel Solé Producció: Muntsa Roca i Anastàtica Cultural Coproducció: Fira Mediterrània, Festival de Llegendes

Companyia
Mos Maiorum és un col·lectiu teatral de Barcelona fundat el 2015. Està especialitzat en teatre documental i polític i aposta per col·locar l’espectador dins de la situació escènica utilitzant formats immersius. D’aquesta manera converteix l’escenari en una àgora pública des d’on reflexionar col·lectivament sobre temàtiques que generen conflicte social. Utilitzar l’escena per a fer catarsi col·lectiva transformadora.

Compta amb tres espectacles en gira i ha guanyat diversos premis. Seleccionada com companyia resident del Teatre Lliure el 2019.

Més informació a: https://www.cardedeu.cat/actualitat/agenda/solar-mos-maiorum.html
Hora
18:00 - 19:00
Enllaços
Teatre Auditori Cardedeu
Teatre Auditori Cardedeu