Cultura Cardedeu s'ha ampliat i ara també es pot trobar a esdeveniments.cat! Quan publiqueu un esdeveniment aquí, també es publicarà automàticament a la nostra nova pàgina web.

Esdeveniment finalitzat

Dissabte, 3 de juny del 2023

RUNA Amer Kabbani (Cia 104º) - Pell de Garitu

Descripció

RUNA Amer Kabbani (Cia 104º)
Entre la runa d’un món en flames, Runa emergeix a l’escena com a testimoni d’un procés necessari de reconstrucció personal i col·lectiva. L’artista de circ Amer Kabbani, d’origen català i sirià, juntament amb el director Rolando San Martín, explora el gènere de l’autoficció per dimensionar la bombolla de vidre que protegeix el context com a europeu racialitzat, de la crua realitat de les guerres. Veiem allò que hi ha a l’altra banda de la nostra zona de confort, de les pantalles als mitjans de comunicació massius, però les imatges no travessen els nostres cossos de la mateixa manera que ho fan les bales. La disciplina circense en aquest espectacle, amb la tècnica acrobàtica del portor, suposa sostenir la vida amb el cos i les metàfores en llocs on les paraules conviuen però no arriben.

Durada: 45 minuts
Públic: a partir de 12 anys

Accés gratuït

Festival Pell de Garitu
El Garitu fa un pas endavant i es vesteix de festival oferint una delicada selecció d'espectacles alternatius, multidisciplinars, de petits format, íntims, teatre, circ, dansa... emocions a flor de pell!

Amb el suport de la regidoria de Cultura - Cardedeu INSPIRANT CULTURA

Més informació a: https://www.cardedeu.cat/actualitat/agenda/runa-amer-kabbani-cia-104o-pell-de-garitu.html
Hora
20:00 - 21:00
Enllaços
Plaça de les dones treballadores. Tèxtil Rase
Plaça de les dones treballadores. Tèxtil Rase