Cultura Cardedeu s'ha ampliat i ara també es pot trobar a esdeveniments.cat! Quan publiqueu un esdeveniment aquí, també es publicarà automàticament a la nostra nova pàgina web.

Esdeveniment finalitzat

Divendres, 24 de maig del 2024

Pell de Garitu - Un festival d'emocions

Descripció

La segona edició de Pell de Garitu presenta un total de 7 espectacles amb més de 10 funcions per un públic a partir de 4 anys. Hi ha previstos espectacles al carrer, a sala, una instal·lació i un itinerant. Les entrades ja són a la venda.

Pell de Garitu aposta per l’escena contemporània en les arts escèniques per inspirar el públic i promoure una mirada oberta a conèixer tot tipus d’espectacles. Tendeix a espectacles que juguen amb la proximitat del públic, en un format preferentment petit i mitjà, i també ha programat dos espectacles al teatre, amb un aforament més gran.

El Festival està organitzat pel col·lectiu El Garitu i compta amb el suport de l’Ajuntament de Cardedeu i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
 
UBICACIÓ I ESPAIS

Pell de Garitu se centra al voltant de la Fàbrica de Cultura – Tèxtil Rase de Cardedeu.
A més, compta amb altres espais i emplaçaments: la plaça de les dones treballadores, el Teatre Auditori Cardedeu, el carrer Vilaseca (amb plaça de l’Església) i un punt sorpresa per a l’espectacle itinerant.
 
PROGRAMACIÓ

Divendres, 24 de maig

I servei de barra, foodtrucks i música ambient amb DJ.
 
Dissabte, 25 de maig

I servei de barra, foodtrucks i música ambient amb DJ.

Tota la informació del festival a https://pelldegaritu.cat i a les xarxes socials, instagram i X @elgaritu

Més informació a: https://www.cardedeu.cat/actualitat/agenda/12676-pell-de-garitu-un-festival-democions.html
Hora
0:01 - 1:01
Enllaços
Diversos espais
Diversos espais