Cultura Cardedeu s'ha ampliat i ara també es pot trobar a esdeveniments.cat! Quan publiqueu un esdeveniment aquí, també es publicarà automàticament a la nostra nova pàgina web.

Esdeveniment finalitzat

Dilluns, 3 de juliol del 2023

Llegim a l’estiu

Descripció

Des de la Biblioteca Marc de Vilalba, us informem de la campanya LLEGIM A L’ESTIU! d’enguany amb dues propostes engrescadores:

Club d’investigació


Selecció de lectures per a nois i noies des dels 6 fins als 15 anys. Es tracta de narrativa detectivesca protagonitzada per noies detectius i colles d’amics aventurers. Enguany hem reunit, a més a més, una selecció de llibres, àlbum i pel·lícules amb protagonistes animals que hem anomenat: Misteris Bestials i va acompanyada de l’àlbum Imbestiagadores per als cromos col·leccionables dels personatges protagonistes. Des de la Biblioteca farem l’assessorament als lectors de les diferents edats.

Guanyem un Estiu Lector

Des de la Fundació Bofill ens arriba la campanya Guanyem un Estiu Lector per a incentivar la lectura en temps de vacances, dirigida a infants de 3er, 4rt i 5è de primària. Les famílies han de demanar el seu kit lector presencialment a la Biblioteca, a partir del dia 20 de juny. En el kit hi trobareu un carnet lector i orientacions de lectura per aconseguir que els infants esdevinguin lectors.

Més informació a: https://www.cardedeu.cat/actualitat/agenda/llegim-a-lestiu.html
Hora
17:30 - 18:30
Enllaços
Biblioteca Marc de Vilalba
Biblioteca Marc de Vilalba