Cultura Cardedeu s'ha ampliat i ara també es pot trobar a esdeveniments.cat! Quan publiqueu un esdeveniment aquí, també es publicarà automàticament a la nostra nova pàgina web.

Esdeveniment finalitzat

Diumenge, 3 de març del 2024

LA GIRA DELS 25 – DÀMARIS GELABERT

Descripció

Dàmaris Gelabert i The Grow Up Singing Band

COMPRAR ENTRADES. Preu: 17 €
Majors 3 anys, amb entrada obligatòria
Menors 3 anys, entrada gratuïta sense ocupar localitat (seuran a la falda d’un adult)  

Gènere: Música. Concert familiar
Idioma:  Català i anglès
Durada: 60 minuts

SINOPSIS. Dàmaris Gelabert celebra 25 anys de carrera amb una darrera gira. Per celebrar-ho, l’acompanyaran The Grow Up Singing Band i un grup de joves ballarins i ballarines, fent d’aquest concert familiar un esdeveniment únic, fresc i divertit. La direcció musical anirà a càrrec del pianista-compositor Àlex Martínez.

En aquesta gira la Dàmaris fa un repàs per la seva llarga trajectòria i espera retrobar-se amb els fans que han crescut amb les seves cançons i amb els que recentment han començat a escoltar-les i cantar-les. Grow Up Singing Band és un grup de joves músics professionals decidits a produir música actual de qualitat per al públic familiar en anglès i en castellà. Aquest és un nou projecte del segell discogràfic de l’artista, Tot Sona Records. Els components són els dos fills de la Dàmaris i l’Àlex, Leia (Laia Martínez) i Adri (Adrià Martínez), junt amb la Gloria (Glòria Maurel) i el Julen (Julen Gerrikabeitia).

A La gira dels 25, la banda interpretarà algunes de les seves cançons en anglès. El grup de ball està integrat per en Max i el Marc, dos fantàstics ballarins que ja han demostrat el seu talent en l’espectacle Billy Elliot com a protagonistes i la Yaïza que amb sis anys ja guanyava el seu primer concurs Dance World Cup Spain 2019. Com a ballarins adults la Clara Martínez, coreògrafa de l’espectacle i el ballarí francès Gaetan Farnier, tots dos especialistes de claqué i, per tant, aquest estil també serà present en l’espectacle.

FITXA ARTÍSTICA
Dàmaris Gelabert, veu principal
Laia Martínez, baix i veus
Julen Gerrikabeitia, guitarra i veu
Adrià Martínez, guitarres
Glòria Maurel, bateria
Àlex Martínez, teclats i direcció musical
Clara Martínez, coreografies
Clara Martínez, ball
Gaetan Farnier, ball
Marc Gelabert, ball
Max Vilarrasa, ball
Yaiza Llort, ball
Adrià Gòmez, llums
Pau Bosch, so
Producció, Tot Sona Records SL

Més informació a: https://www.cardedeu.cat/actualitat/agenda/la-gira-dels-25--damaris-gelabert.html
Hora
18:00 - 19:00
Enllaços
Teatre Auditori Cardedeu
Teatre Auditori Cardedeu