A Cardedeu sempre diem que som un poble ple de cultura. És realment així? Descobreix-ho a: 2022 en xifres

Esdeveniment finalitzat

Dimarts, 26 de juliol del 2022

Kasumay

Descripció
KASUMAY Cia. CIRCO LOS

Molt de circ tot esperant la gran trucada!

Gènere: Circ. Patins acrobàtics, monocicles, antipodisme, malabars, taula acrobàtica i doble trapezi.Sense textDurada: 55 minutsLloc: Parc dels PinetonsEdats: Apte per a totes les edats.Activitat gratuïta. Sense reserva d’entrada.

PRESENTACIÓ KASUMAY ens trasllada a un univers particular i ple de circ per a explicar-nos la història de tres personatges que mentre esperen la trucada de la gran oportunitat, hauran d’acceptar-se, comprendre’s i aprendre a conviure millor. I com ho faran? Doncs amb humor. El camí per superar molt millor qualsevol obstacle i diferència!

KASUMAY significa “Hola, què tal?” en senegalès i és una forma perfecta per a començar qualsevol relació. Un títol i una metàfora de com tres personatges ben diferents ens sorprendran i divertiran.

Una creació amb més de sis disciplines de circ diferents: patins acrobàtics, monocicles, antipodisme, malabars, taula acrobàtica i doble trapezi i dirigida per Adrián Schvarzstein.

FITXA ARTÍSTICA

Idea original: Mireia Cuenca MorenoDirecció: Adrián SchvarzsteinArtistes: Antonio Correa,Igor Buzato i Rosa Mª PeláezAssessorament musical: Emilio ContiVestuari i Atrezzo: Maria Palau, Paulette SanmartínEstructures: Alan Alanito i Josep Sebastià (Lagarto)Distribució i producció: Circo Los

Crèdits fotografia: Marta Garcia

Web: www.circolos.es

Més informació a: http://www.teatreauditoricardedeu.cat/2022/06/21/kasumay-26-de-juliol/
Hora
20:00 - 21:00
Lloc
Parc dels pinetons
Enllaços
Parc dels pinetons