Cultura Cardedeu s'ha ampliat i ara també es pot trobar a esdeveniments.cat! Quan publiqueu un esdeveniment aquí, també es publicarà automàticament a la nostra nova pàgina web.

Esdeveniment finalitzat

Dissabte, 19 de novembre del 2022

JORNADES FEMINISME DIGITAL

Descripció

El proper 19 de novembre des de la regidoria d’igualtat de l'Ajuntament de Cardedeu farem les jornades comunitàries que fem anualment en el marc del programa de Cardedeu Coeduca, en consonància a les formacions sobre violències digitals que hem estat treballant aquest any tant amb personal propi de l’Ajuntament com amb els claustres de les escoles, instituts i centres de formació de Cardedeu.  

En aquest sentit us volem convidar a participar de les jornades (adjunto cartell general en PDF) i destacar-ne les següents activitats:

  • Presentació de l’estudi “Dades x Dones en el sector digital” Presentació de les desigualtat que afrontem les dones al sector digital des de diverses perspectives: estudis, ocupació, lideratge i emprenedoria, i estratègies per trencar amb l’escletxa digital de gènere. 
  • Presentació de l’APP desenvolupada per la Taula municipal de Coeducació de l’Ajuntament de Cardedeu, projecte que ha estat treballant les membres de la taula municipal de Cardedeu i que estarà disponible en obert.
  • Conferència “Les violències masclistes digitals” a càrrec de Laia Serra , advocada penalista, docent formadora i activista feminista. Anàlisi, detecció i prevenció d’aquest tipus de violències i presentació de FEM-BLOC Línia feminista d’atenció i suport davant les violències digitals.

A més, al matí es fa un taller d’empoderament digital. Té les places limitades a 20 persones i cal que les persones que hi participin vinguin amb el seu portàtil o un altre dispositiu (preferiblement ordinador...). podeu proposar-ho a dones i persones del col·lectiu LGBTIQ+

En cas de necessitar servei de cures, d'interpretació o bé voler participar al taller d'empoderament digital, podeu fer la inscripció aquí: 

https://forms.gle/sAHtGsKUopWjwpUn9 

Gràcies!!

Hora
9:30 - 20:00
Enllaços
Ajuntament de Cardedeu
Ajuntament de Cardedeu