Cultura Cardedeu s'ha ampliat i ara també es pot trobar a esdeveniments.cat! Quan publiqueu un esdeveniment aquí, també es publicarà automàticament a la nostra nova pàgina web.

Esdeveniment finalitzat

Divendres, 1 de març del 2024

IV Edició Jornada "La meva vida" | Per a professionals del sector de la disCapacitat

Descripció

Divendres 1 de març engeguem una nova edició de la jornada anual sobre autonomia i persones amb disCapacitat intel·lectual i TSM.

La jornada, organitzada per la Fundació Viver de Bell-lloc, comptarà amb la col·laboració de la Fundació Sant Tomàs (Vic) i amb el suport de Ràdio Televisió de Cardedeu, l'Ajuntament de Cardedeu i Sinergrup.

Enguany, s'obre la possibilitat de participar-hi en format híbrid: presencial i online a través de la transmissió de RTVCardedeu.

Opció presencial:

📍Tèxtil Fàbrica de Cultura

9:15 h Obertura al públic

10 h 𝙁𝙚𝙢 𝙢𝙖𝙩𝙘𝙝? 𝗖𝗼𝗻è𝗶𝘅𝗲𝗿 𝗯𝗲́ 𝗶 𝗺𝗶𝗹𝗹𝗼𝗿 𝗮 𝗹𝗲𝘀 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗲𝘀 𝗰𝗮𝗻𝗱𝗶𝗱𝗮𝘁𝗲𝘀 𝗮 𝘁𝗿𝗲𝗯𝗮𝗹𝗹𝗮𝗿 al mercat laboral ordinari. ⁣A càrrec d'Ivana Vilademunt Ordoñez, Responsable tècnica d’itineraris DI i de Marta Clos Molas, Prospectora del Servei de Treball amb Suport, de la Fundació Sant Tomàs.

11:30 h 𝗟𝗹𝗲𝘂𝗿𝗲 𝗮 𝗺𝗶𝗱𝗮: cap a on avancem?⁣ A càrrec d'Imma Carbonell, responsable del Servei d'Oci i Temps Lliure de Fundació Viver de Bell-lloc i de Sílvia Díaz, monitora del servei.

Opció en línia: Les persones que optin per a format online, rebran un enllaç prèviament.

🔗Inscripcions obertes en aquest formulari!➡ https://forms.office.com/e/jy3mDT0RzX

Us hi esperem!

Tèxtil Rase Fàbrica de Cultura
Hora
9:00 - 13:30
Enllaços
Tèxtil Rase Fàbrica de Cultura
Tèxtil Rase Fàbrica de Cultura