Cultura Cardedeu s'ha ampliat i ara també es pot trobar a esdeveniments.cat! Quan publiqueu un esdeveniment aquí, també es publicarà automàticament a la nostra nova pàgina web.

Esdeveniment finalitzat

Dilluns, 22 de gener del 2024

Inauguració de La Fàbrica, el bar de la Tèxtil

Descripció

Dilluns a les 17h obrirem portes a La Fàbrica, el bar de la Tèxtil, un nou espai impulsat per la Fundació Viver de Bell-lloc que fusiona gastronomia, territori i valor social.

El Bar Restaurant està ubicat a la Fàbrica de Cultura de la Tèxtil Rase, una ubicació de gran valor patrimonial i històric de Cardedeu i actual eix de creació cultural i comunitària del teixit associatiu del poble.

Aquest innovador projecte és una iniciativa destinada a crear oportunitats laborals i formatives a persones en risc d'exclusió al nostre territori.

El Bar Restaurant esdevindrà un punt de trobada social a Cardedeu, oferint productes de proximitat i un servei professional amb valor afegit.

La proposta gastronòmica està formada per una carta que ofereix tapes, coques i entrepans saborosos i creatius el·laborats amb cura i producte de qualitat i de menús diaris amb plats que combinen tradició i creativitat, saludables i deliciosos. Menció especial a les creacions amb Ous Ecològics La Tavella, el producte social de Viver de Bell-lloc provinent de gallines felices del Montseny.

L'horari és:

  • Dimarts a Dijous de 12 h a 20 h
  • Divendres a Dissabte de 12 h a 23 h

Troba'ns al c/ Llinars, 61 i viu una gran experiència on teixirem oportunitats, teixirem sabors i teixirem comunitat.

#CapacesDeMOLT #TeiximOportunitats


Tèxtil Rase Fàbrica de Cultura
Hora
17:00 - 19:00
Enllaços
Tèxtil Rase Fàbrica de Cultura
Tèxtil Rase Fàbrica de Cultura