Cultura Cardedeu s'ha ampliat i ara també es pot trobar a esdeveniments.cat! Quan publiqueu un esdeveniment aquí, també es publicarà automàticament a la nostra nova pàgina web.

Del 12 al 13 de octubre del 2024

Hilari(um), el festival de land art i instal·lacions efímeres 2024

Descripció

El festival es farà del 7 al 13 d’octubre a l’entorn de Sant Hilari. La convocatòria per presentar projectes ja està oferta i finalitza el 12 de juliol. 

La segona edició de l’Hilari(um) es farà del 7 al 13 d’octubre al voltant de la Masia de Cal Ros i a l’entorn de Sant Hilari. El festival se centra en l’art natural i les instal·lacions efímeres per difondre noves mirades de les arts visuals que reflexionin i dialoguin amb el medi ambient. 

L’Hilari(um) té dos períodes: el de residència creativa, on els artistes seleccionats podran crear la seva obra durant 5 dies, i el d’exhibició, el 12 i 13 d’octubre obert a tothom, en els qual es poden visitar les obres i gaudir de les activitats.

Per participar-hi, cal presentar un projecte de l’obra, que ha de ser inèdita i concebuda com a instal·lació efímera o performance. Les persones seleccionades disposaran d’un espai-taller de creació, dietes completes i allotjament, i rebran una quantitat econòmica en concepte d’honoraris. Les bases amb tota la informació es poden consultar aquí o al web d’Hilari(um).

Enguany l’Hilari(um) celebra la segona edició. Com a novetat, el festival va teixint complicitats amb equipaments culturals de Cardedeu, com el Museu Arxiu Tomàs Balvey i la Tèxtil Rase, Fàbrica de cultura, així com amb centres d’altres municipis, com l’Espai d’Art de Llinars del Vallès i la Rectoria de Cànoves i Samalús. 

Hilari(um) és gestionat per Cultura de l’Ajuntament de Cardedeu amb la direcció artística dels artistes Pilar Ors i Julio Borg. 

Sant Hilari
Hora
9:00 - 21:00
Enllaços
Sant Hilari
Sant Hilari