Cultura Cardedeu s'ha ampliat i ara també es pot trobar a esdeveniments.cat! Quan publiqueu un esdeveniment aquí, també es publicarà automàticament a la nostra nova pàgina web.

Esdeveniment finalitzat

Dimecres, 5 de juny del 2024

Exposició de dibuixos de Roger Ibáñez per al còmic "El Déu Salvatge"

Descripció

Roger és el cognom amb què l’autor Roger Ibáñez (Barcelona, 1977) signa els seus treballs. Entre el 1991 i el 1995 estudia a l’Escola de Còmic Joso. El 1993 realitza diverses històries curtes en col·laboració amb el guionista Albert García que apareixen al fanzine GÑ! El 1994 guanya el primer concurs màniga de Norma Editorial. Tot i els seus començaments com a dibuixant de màniga, no obstant, el seu estil ha anat incorporant múltiples influències i ha anat allunyant-se del gènere. Entre 1994 i 1996 publica històries curtes a Otaku (amb guions d’Albert García i de Raule) ia Sukube (amb guions de Núria Peris). A partir d’aquesta col·laboració amb Raule, les seves trajectòries aniran lligades i donaran com a resultat la sèrie de gènere negre Jazz Maynard. Amb Zidrou com a guionista ha publicat ¿Quién le zurcía los calcetines al rey de Prusia mientras estaba en la guerra?

Una exposició on podreu veure el procés creatiu de l’autor per la seva obra El Déu Salvatge. Disseny de personatges, esbossos, llapis, tintes i arts finals. També podreu gaudir d’obres per a diferents projectes. Un gran luxe que les persones amants del còmic no podeu deixar passar.

 

Del 10 de juny fins el 20 de juliol. SALA D’ACTES | Horari obertura de la biblioteca

 

 

Més informació a: https://www.cardedeu.cat/actualitat/agenda/exposicio-de-dibuixos-de-roger-ibanez-per-al-comic-el-deu-salvatge.html
Hora
17:17 - 18:17
Tags
Exposició
Enllaços
Biblioteca Marc de Vilalba
Biblioteca Marc de Vilalba