Cultura Cardedeu s'ha ampliat i ara també es pot trobar a esdeveniments.cat! Quan publiqueu un esdeveniment aquí, també es publicarà automàticament a la nostra nova pàgina web.

Esdeveniment finalitzat

Dissabte, 16 de desembre del 2023

Els Pastorets de Cardedeu

Descripció

En Lluquet i en Rovelló s’adormen la nit de Nadal i es desperten a la Judea de l’any u, essent testimonis dels fets que narren el naixement de l’infant Jesús. Les seves aventures els portaran a enfrontar-se a les forces del mal encapçalades pels dimonis Satanàs i Llucifera que voldran evitar la vinguda del Redemptor tal com deien les Escriptures. La lluita entre el bé i el mal està servida.


Adaptació de l’obra clàssica de Josep Maria Folch i Torres amb música original i més de 70 actors i actrius a l’escenari.


Autoria original: Josep Maria Folch i Torres amb versió adaptada Direcció: Montserrat Garcia i Josep Planas Música: Jordi Pasquet Intèrprets destacats. Lluquet: Ignasi Ferro Rovelló: Adrià Mauri Satanàs: Marc Pasquet LLucifera: Piedad Ferro Arcàngel Miquel: Alba Pasquet Arcàngel Gabriel: Anna Planas Sant Josep: Nico Martín Verge Maria: Laura Guerrero Producció: Parròquia Santa Maria de Cardedeu

Teatre Auditori Cardedeu
Hora
17:00 - 19:00
Enllaços
Teatre Auditori Cardedeu
Teatre Auditori Cardedeu