Cultura Cardedeu s'ha ampliat i ara també es pot trobar a esdeveniments.cat! Quan publiqueu un esdeveniment aquí, també es publicarà automàticament a la nostra nova pàgina web.

Esdeveniment finalitzat

Dissabte, 11 de maig del 2024

EL SUBSTITUT amb Pep Plaza

Descripció

EL SUBSTITUT amb PEP PLAZA
Com ser tu mateix i no morir en l’intent. De Pere Anglas i Pep Plaza
Un monòleg inimitable que combina l’humor, la sàtira i la música. L’imitador més prolífic del Polònia (programa de Tv3) a Cardedeu.

COMPRAR ENTRADES. Preu: 17 €
Gènere: Teatre. Humor. Monòleg
Idioma: En català
Durada: 90 minuts
Edats públics: Tots els públics 

SINOPSIS. Pep Plaza ens ofereix un monòleg en companyia de més de 50 personatges que hi són però que no hi són. Serà capaç de dir que no al president del Govern quan vulgui que el substitueixi al proper viatge oficial? Com s’ho agafaran el Quim Masferrer i el Xavier Sardà quan els digui que no pensa conduir més els seus programes fent-se passar per ells? I el que és més important: el públic riurà quan surti a l’escenari sent ell mateix?

S’ha passat la vida imitant esportistes, polítics, periodistes i cantants en teatres, ràdios i televisions, però també en l’àmbit privat, quan algun d’ells el contracta perquè el substitueixi en algun esdeveniment mediàtic o personal.

Ell és el substitut. Però avui s’ha plantat i ha dit prou: vol deixar de ser un comparsa, un figurant, un secundari de la seva pròpia vida i ser reconegut pel seu talent com a humorista i actor.

FITXA ARTÍSTICA
Autoria: Pep Plaza i Pere Anglas
Direcció: Pere Anglas
Intèrpret: Pep Plaza
Producció: Guerrilla Produccions i La Tonteria Produccions

Més informació a: https://www.cardedeu.cat/actualitat/agenda/el-substitut-amb-pep-plaza.html
Hora
20:00 - 21:00
Enllaços
Teatre Auditori Cardedeu
Teatre Auditori Cardedeu