Esdeveniment finalitzat

Dissabte, 3 de desembre del 2022

De tu a tu

Descripció
Dissabte 3 desembre a les 20h

DE TU A TUCia. MUR

Gènere: Circ.Multidisciplinar i integrador. Clown, malabars, beat box, acrobàcia i bicicleta acrobàtica. Sense text Durada: 60 minuts Preu: 10 € Per a tots els públics. Recomanat +6 anys

EN RESIDÈNCIA ARTÍSTICA. Amb el suport a la creació Cultura INSPIRANT CULTURA_

2es JORNADES DE TEATRE I CIRC SOCIAL AMB SIROART

En motiu del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional

Un espectacle de circ integrador que ens porta de viatge a la introspecció de les relacions personals que sorgeixen en el duo, quan un individu està enfront d’un altre.

Cinc binomis d’artistes que exploren diferents disciplines com l’acrobàcia amb patins, el clown, la bicicleta acrobàtica o els malabars amb beat box.

DE TU A TU és, doncs, un acostament cap a les relacions personals íntimes que neixen en la trobada entre dues persones, entre cada un dels duos o binomis de l’espectacle, format per un artista amb (dis)capacitat intel·lectual o física i un altre artista també amb la seva pròpia diversitat funcional, perquè al cap i a la fi, tots funcionem de manera diversa, encara que aquesta diversitat no estigui classificada

Sinopsi

Què passa quan dues persones, sense importar la raça o la condició, sense prejudicis, es troben a soles? Què sorgeix d’aquesta trobada íntima, sincera?

DE TU A TU és un viatge a la introspecció de les relacions personals que sorgeixen en el duo, quan un individu està enfront d’un altre, quan no hi ha terceres persones ni interferències i després d’aquest moment de cortesia inherent a tot procés de comunicació, comencen a passar coses. Neix la veritat, l’avorriment, el joc, l’amor, la comprensió, l’escolta, la ira, la fragilitat, la complicitat, la manipulació, la confiança… I aquestes parelles, com a part d’un fractal complex, com a part d’una geometria aparentment irregular que es va repetint a escales diferents, com interactuaran en relacionar-se amb les altres?

Mur va ser el primer espectacle d’aquesta companyia amb la intenció d’enderrocar murs i contribuir a millorar un món ple de barreres i amb menys oportunitats per a moltes persones de la nostra societat, com els mateixos membres de la companyia. Ells són la prova de l’existència d’aquests murs i de la possibilitat d’enderrocar-los.

Espectacle dins les II Jornades de teatre i circ social organitzades per Artescena social i Sirocus circ que tenen lloc a Cardedeu de l’1 al 4 desembre de 2022.

Fitxa artísticaDirecció DE TU A TU: Nacho Flores

Binomi 1Artistes: Sergi Comesa i Alberto MunillaDirecció Pau Portabella

Binomi 2Artistes: Oriol Morgades i Nacho FloresDirecció Adrian Schvarzstein

Binomi 3Artistes: Manolo Osoyo i David CandelichDirecció Anna Pascual

Binomi 4Artistes: Quique Maltas i Sergio PlaDirecció Jordi Querol

Binomi 5Artistes Jordi Mas i Olga PastorDirecció Joan Català

Música original: Ramon Giménez Il·luminació: Xavier Valls Actor de repartiment: David de la Rosa (Dela) Producció: Companyia MUR

Més informació a: http://www.teatreauditoricardedeu.cat/2022/07/21/de-tu-a-tu-3-de-desembre/
Hora
20:00 - 21:00
Lloc
Teatre Auditori Cardedeu
Tags
Teatre
Enllaços
Teatre Auditori Cardedeu
Teatre Auditori Cardedeu