Cultura Cardedeu s'ha ampliat i ara també es pot trobar a esdeveniments.cat! Quan publiqueu un esdeveniment aquí, també es publicarà automàticament a la nostra nova pàgina web.

Esdeveniment finalitzat

Dissabte, 13 de abril del 2024

Dansar amb cos, consciència, moviment i veu amb Ona Mestre

Descripció

En la sessió ens obrirem a ser presència en tot el nostre cos-esser, despertar-nos a les connexions energètiques i utilitzar-les com a eines pel fluir del nostre moviment.

Vivenciarem la presencia de la respiració i de la mirada, en l’espai intern i l’espai extern per l’escolta del moment present i la seva relació directa amb el moviment-espai.

Desplegar-nos al sentir de ser tot el nostre cos, des de la consciència viva. Trobarem en la improvisació del moviment portes obertes a la creació individual, l’altre i el grup.

L’escolta del moviment intern és via directa pel moviment extern i un equilibri en la connexió amb la intuïció del ser creatiu que som! Ona Mestre, ballarina, coreògrafa i pedagoga de dansa-teatre. Investiga amb la relació de cos-moviment-veu, des de un treball de consciència interna per el fluir de la creativitat. Dona classes de Dansa-Creativa-Improvisació a nunArt Guinardó, a la escola Area dansa, a Alas Artes en moviment, a l'espai Dana. Tallers de dansa social. Acompanya processos de creació.

DIES 10 febrer, 16 març, 13 abril

HORA: 10-13’30h

LLOC: sala cel C/Josep Vilaseca 16 Cardedeu

PREU: 36€ sessió o 85€ les tres sessions

RESERVES: cancanturri.cardedeu@gmail.com

Can Canturri
Hora
10:00 - 13:30
Enllaços
Can Canturri
Can Canturri