Cultura Cardedeu s'ha ampliat i ara també es pot trobar a esdeveniments.cat! Quan publiqueu un esdeveniment aquí, també es publicarà automàticament a la nostra nova pàgina web.

Esdeveniment finalitzat

Dijous, 4 de abril del 2024

Curs per a nadons Créixer cantant: Massatges amb cançons i Jocs de falda

Descripció

Vine amb el teu nadó a gaudir de la música, els jocs de falda i els massatges, compartirem estones per aprendre cançons i jocs musicals que estimularan el teu nadó i que t’ajudaran a establir un fort vincle afectiu amb ell.

Durant les sessions s’explicaran i es practicaran jocs de falda del disc de la Dàmaris Gelabert Jocs de falda d’ara i de sempre i es practicaran les tècniques de massatge infantil del disc Massatge amb cançons de la Dàmaris Gelabert i l’Anna Roig Dolz, alhora que s’aprendran les cançons i els sons que les acompanyen.

Durada 7 jornades de 90 min + 30 min d’esmorzar i compartir a l’Espai Totsona

Nadons de 2 mesos fins a 1 any amb els seus pares.

Curs a càrrec de: Dàmaris Gelabert. Educadora de Massatge infantil i creadora del programa d’Estimulació Musical Totsona. Moments únics i lúdics que reforcen el vostre vincle afectiu i que acompanyen l’infant en el seu creixement de forma respectuosa, des del seu llenguatge preferit: La música.

Espai Totsona
Hora
10:00 - 12:00
Enllaços
Espai Totsona