Cultura Cardedeu s'ha ampliat i ara també es pot trobar a esdeveniments.cat! Quan publiqueu un esdeveniment aquí, també es publicarà automàticament a la nostra nova pàgina web.

Esdeveniment finalitzat

Dissabte, 3 de juny del 2023

CONSERVANDO MEMORIA El Patio Teatro - Pell de Garitu

Descripció

CONSERVANDO MEMORIA El Patio Teatro
Es poden retenir per sempre més, els records? Quin valor tenen? La companyia riojana El Patio Teatro ens dibuixa un quadre preciosista, un engranatge ple de records i emocions al voltant de la figura dels nostres avis i àvies i les seves vides, del seu llegat i del valor de la senzillesa del seu record. Conservando memoria és un exercici escènic en el què, a partir dels records personals i íntims de la companyia, es construeix una reflexió crítica sobre el record i sobre com conservar la memòria de les coses quotidianes: d’allò que no surt mai als diaris ni es recull als llibres d’història però ens fa ser qui som.

Durada: 45 minuts
Públic: a partir de 9 anys

Entrada 5 €

Festival Pell de Garitu 
El Garitu fa un pas endavant i es vesteix de festival oferint una delicada selecció d'espectacles alternatius, multidisciplinars, de petits format, íntims, teatre, circ, dansa... emocions a flor de pell!

Amb el suport de la regidoria de Cultura - Cardedeu INSPIRANT CULTURA

Més informació a: https://www.cardedeu.cat/actualitat/agenda/conservando-memoria-el-patio-teatro-pell-de-garitu.html
Hora
18:00 - 19:00
Enllaços
Sala 2 "exhibició". Tèxtil Rase - Fàbrica de Cultura
Sala 2 "exhibició". Tèxtil Rase - Fàbrica de Cultura