Esdeveniment finalitzat

Del 13 al 27 de març del 2023

Concurs de punts de llibre de Sant Jordi

Descripció

Des de la Xarxa Comerç Cardedeu posem en marxa una nova edició del concurs de punts de llibre de Sant Jordi: “El comerç de Cardedeu i Sant Jordi”.

Tothom qui vulgui participar pot aconseguir la làmina a un dels comerços indicats* o bé descarregar-la a la pàgina web de l’associació, xarxacardedeu.cat/santjordi23. El dibuix amb el punt de llibre es podrà entregar fins al 27 de març a un dels comerços indicats* o enviant-lo per correu electrònic a xarxacc@gmail.com.

Enguany tindrem 7 guanyadores, una per categoria (fins a 3 anys, de 4 a 6 anys, de 7 a 9 anys, de 10 a 13 anys, de 14 a 17 anys, de 18 a 69 anys i més de 70 anys). El premi per cada guanyadora serà una selecció de llibres valorada en 30€ així com la reproducció del seu punt de llibre.

La setmana de Sant Jordi els comerços associats a la Xarxa Comerç Cardedeu repartiran els punts de llibre guanyadors. A més, exposaran els dibuixos presentats als seus aparadors.

* Comerços on trobar i entregar làmines: Àgora llibreria, Badallibres, Compàs, Llibreria Espai31, Cambridge School, Can Canturri, Escola de Dansa Vanessa Fernández i Kids&Us Cardedeu.

Comerços de Cardedeu
Hora
9:00 - 20:00
Enllaços
Comerços de Cardedeu
Comerços de Cardedeu