Esdeveniment finalitzat

Diumenge, 17 de juliol del 2022

Concert la bossa d'urina música transoceànica

Descripció
La història de LBDU és un conte de fades: dos òvuls en estat avançat de fecundació es troben en una aula de 3r d’EGB d’una escola pública en el centre de l’univers, El Vallès Oriental. Uns anys després, el 2011, es reuneixen per a fer un concert de broma, que s’acaba transformant en 5 gires mundials per Catalunya. 5 anys després decideixen gravar les seves cançons en un disc de broma, però The New Raemon els edita i produeix un disc de veritat el 2015.
Acaben fent 6 gires mundials més, aquest cop incloent Califòrnia com a part cèntrica (i única) de The American Leg. El seu segon disc, titulat Merda Fina, va sortir al Setembre del 2018 i els va catapultar cap a la fama absoluta que va acabar, com sempre, en drogues, escàndols, i malestar general. Després va venir la pandèmia i es van quedar a casa fent el post-nihilisme pertinent.
A l’estiu del 2022 s’embarcaran en una nova gira mundial post-pandèmica que diuen que unirà a tots els humans amb harmonia i germanor; acabaran amb el canvi climàtic; faran que els votants de Vox respectin al col·lectiu LGBTQ+ i deixin de creure en Jesuscrist; i faran que s’acabi la monarquia Espanyola. Tocaran tots els seus èxits, fracassos i cançons noves fruit de la pauta completa.
LBDU és tragicomèdia melodramàtica, música transoceànica eròtico-depressiva de la bona, com la d’abans però en el futur.
L’Oriol Nieto ha tocat en grups com Darkgeon, Sargon, Madee, Midnight Blue, Arkaen, Los Pandejos i Rumbahía, i ha ensenyat com es toca un iPad a en Jordan Rudess.
En Daniel Bolsa ha tocat en grups com Granreservaperro7, Freud Quiere Bailar, La Puta i la Ramoneta, Desacato, i La Rateta Ja No Escombra l’Escaleta, i ha ensenyat al seu fill que els iPads són una puta merda.

Més informació a: 

https://tarambana.cat/2022/07/13/bossa-urina/
Hora
18:15 - 19:15
Tags
Concert
Enllaços
Tarambana
Tarambana