Cultura Cardedeu s'ha ampliat i ara també es pot trobar a esdeveniments.cat! Quan publiqueu un esdeveniment aquí, també es publicarà automàticament a la nostra nova pàgina web.

Esdeveniment finalitzat

Dimecres, 1 de juny del 2022

Club de novel•la negra sergi belbel morir-ne disset

Descripció
CLUB NOVEL.LA NEGRA TEMPS MORT
Dimecres 1 de juny a les 20.30h a l´Espai gastronòmic i cultural Tarambana
Col·labora Compàs llibreria
Condueix: Óscar Esteban
Llibre: Morir-ne disset de Sergi Belbel, amb la presència de l´autor.
Editorial Proa. Febrer 2022
 
Descripció


Ernest Calvo, fill d’una família immigrant vinguda del sud d’Espanya, neix i creix en una ciutat industrial del Vallès Occidental, en la qual s’integra com el més català dels catalans. Mentre va relatant, amb nostàlgia i humor, la seva infantesa i la seva joventut -en què descobreix una cultura i una llengua que el fascinen i l’inquieten alhora-, es confessa autor d’una sèrie d’assassinats comesos entre el període que va del cop d’estat de febrer de 1981 fins als Jocs Olímpics de Barcelona del 92. A partir de la relació amb el seu millor amic, fill d’una família catalana de classe treballadora, humil i honesta, el protagonista s’enfronta a les contradiccions d’una societat en procés de canvi, que es busca a ella mateixa, com el mateix personatge, i que veu amenaçada la seva supervivència. Un relat confessional divertidíssim, audaç i ple de talent narratiu que posarà els lectors i les lectores davant d’un mirall.
La confessió d’algú que es pren la justícia pel seu compte
El descobriment d’un novel·lista
Sergi Belbel és un autor, director i traductor teatral. Ha obtingut, entre d’altres, el Premi Ignasi Iglésias (1987), el Premi Nacional de Literatura Catalana (1993-95), el Premi Born (1995), el Premi Nacional de Teatre de la Generalitat de Catalunya (2000) i diversos Premi Butaca.

Més informació a: 


https://tarambana.cat/2022/05/23/belbel/
Hora
20:30 - 21:30
Enllaços
Tarambana
Tarambana