Esdeveniment finalitzat

Diumenge, 15 de gener del 2023

Aplec de Sant Hilari 2023

Descripció

Com cada any, el diumenge més proper al 13 de gener, se celebra l'Aplec de Sant Hilari a Cardedeu. Enguany serà el diumenge 15 de gener.


Un any més, el Camí de Sant Hilari, el recorregut principal d'accés a l'ermita de Sant Hilari serà tallat al trànsit motoritzat de 10 del matí a 7 del vespre per afavorir l'accés a l'aplec en bicicleta i a peu de manera segura.


Els vehicles podran accedir a la zona de l'aplec abans de les 10 del matí, tot i que durant tot el dia podran arribar a la zona d'aparcament principal per l'accés nord, amb un recorregut alternatiu senyalitzat. L'aparcament més proper a l'ermita serà prioritari per a persones amb mobilitat reduïda.


Per tal d'afavorir que tothom pugui gaudir de l'Aplec, es recomana fer fogueres reduïdes, atendre les orientacions de l'organització per motius de seguretat, i deixar els espais més accessibles i planers per a les persones amb dificultats de mobilitat.


Per tal de millorar la gestió dels residus que es produeixen durant aquesta concorreguda festa popular de Cardedeu, aquest any es reforçarà la presència d'àrees completes de recollida selectiva dels residus (vidre, envasos, paper i fracció orgànica) al llarg de tot l'espai de fogueres.


Bon Aplec a tothom!

Ermita Sant Hilari
Hora
9:00 - 18:00
Lloc
Ermita Sant Hilari
Enllaços
Ermita Sant Hilari
Ermita Sant Hilari