Cultura Cardedeu s'ha ampliat i ara també es pot trobar a esdeveniments.cat! Quan publiqueu un esdeveniment aquí, també es publicarà automàticament a la nostra nova pàgina web.

Esdeveniment finalitzat

Dissabte, 19 de novembre del 2022

Amors

Descripció
AMORSDe Pere AnglasCia. Amors

Gènere: Teatre musicalEn catalàDurada: 85 minutsPreu: 10 €Recomanat per a joves i adults

AMBAIXADORS CULTURALS.

Espectacle proposat pels Ambaixadors Culturals. Programa L’Educació a EscenaUna obra sobre el desig i el plaer

L’obra Amors és una peça teatral de sensibilització en matèria de diversitat sexual i de gènere adreçada a tota la ciutadana. L’obra convida a reflexionar sobre els rols de gènere, els valors, la igualtat entre gèneres, les creences, les identitats, els desitjos i plaers, i els imaginaris culturals en referència a les sexualitats.

Sinopsi
Abans de marxar als Estats Units a estudiar, en Giorgio reuneix els seus amics en el que serà probablement l’últim sopar junts durant els pròxims dos anys. Al llarg de la nit, mengen, beuen, canten i, com solen fer sempre que es troben, airegen els anhels i els fracassos més íntims, a més d’algun secret molt ben guardat. La vetllada servirà també per reivindicar valors i creences i per reafirmar l’imaginari eròtic i les preferències sexuals de cadascú.

L’obra Amors és un projecte de creació pròpia fruit del treball conjunt entre la Regidoria d’Igualtat, Feminisme i LGTBI, i l’Aula de Teatre de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.


Més informació a: http://www.teatreauditoricardedeu.cat/2022/07/21/amors-19-de-novembre/
Hora
20:00 - 21:00
Tags
Teatre
Enllaços
Teatre Auditori Cardedeu
Teatre Auditori Cardedeu