Cultura Cardedeu s'ha ampliat i ara també es pot trobar a esdeveniments.cat! Quan publiqueu un esdeveniment aquí, també es publicarà automàticament a la nostra nova pàgina web.

Esdeveniment finalitzat

Diumenge, 27 de novembre del 2022

Actes amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Descripció
Dia Internacional de les persones amb DisCapacitat - 3 de desembre

#NoSomInvisibles

Del 27 de novembre al 4 de desembre. Campanya reivindicativa. Busca la silueta #NoSomInvisibles als carrers de Cardedeu

Diumenge 27 de novembre. Passejada inclusiva Hi Som. Sortida i arribada al Parc Pompeu Fabra. Inscripcions presencials el mateix dia al parc, a partir de les 9 h. Sortida a les 9.30 h

Dimarts 29 de novembre, 19 h. Xerrada: "Parlem de la sexualitat i l'afectivitat en l'àmbit de les persones amb discapacitat". Ponent: Jordi Fernández i Suriñach, Doctor en Psicologia, Salut i Qualitat de Vida per la Unversitat de Gina i màster en Sexologia clínica i salut sexual. A la Sala de les Columnes de l'Ajuntament de Cardedeu.

Dijous 1 i divendres 2 de desembre. Presentació del taller de teatre "Clusartt", en el marc de les II Jornades de Teatre i Circ Social de Cardedeu. El divendres 2, després de la presentació: Berenar inclusiu a la Sala Sarau. Benjar, beure i música per a tots i totes. Amenitzat per dj Currop. Al Teatre Auditori Cardedeu, a les 19 h.

Organitzen Hi Som, Viver de Bell·lloc, Amics d'en Biel.

Més informació a: 

https://www.cardedeu.cat/actualitat/agenda/actes-amb-motiu-del-dia-internacional-de-les-persones-amb-discapacitat.html
Hora
8:00 - 9:00
Enllaços
Diferents espais
Diferents espais