Cultura Cardedeu s'ha ampliat i ara també es pot trobar a esdeveniments.cat! Quan publiqueu un esdeveniment aquí, també es publicarà automàticament a la nostra nova pàgina web.

Esdeveniment finalitzat

Dimarts, 16 de abril del 2024

Acrobàcies literàries II, amb Alba Dalmau Viure

Descripció

TALLER D’ESCRIPTURA

Després del taller d’escriptura “Acrobàcies literàries 1”, en què vam exercitar l’elasticitat de tots els músculs necessaris per escriure i vam aprendre a fer algunes piruetes lingüístiques bàsiques, ara és l’hora de preparar-nos per fer el gran salt: és a dir, el taller d’Acrobàcies literàries 2!

Com que mai és tard per convertir-se en acròbata (motiu pel qual no és obligatori haver cursat el taller anterior) en aquest curs continuarem estimulant la creativitat literària a partir de jocs de paraules, noves tècniques de desbloqueig i eines variades que us serviran per disparar històries inesperades. Aquesta vegada experimentarem a fons la creació literària a través de la poesia, la fotografia, la creació de personatges i l’ús inspirador dels cinc sentits en l’escriptura

El que us proposem amb aquest taller és un viatge delirant a través de la imaginació i l’enginy alhora que descobrirem l’obra d’autors tan eclèctics i originals com Joan Brossa, Chema Madoz, Antoni Tàpies, Julio Cortázar, Ana María Shua, Diane Arbus, Mary Shelley o John Cage.

Així doncs, t’atreveixes a fer aquest salt mortal? 

Calendari: 2, 16, 30 d’abril i 14 i 28 de maig, de 18 a 20 h
Cost: 40€

 

Inscripcions al formulari

 

Més informació a: https://www.cardedeu.cat/actualitat/agenda/acrobacies-literaries-ii-amb-alba-dalmau-viure.html
Hora
18:00 - 19:00
Enllaços
Biblioteca Marc de Vilalba
Biblioteca Marc de Vilalba