Cultura Cardedeu s'ha ampliat i ara també es pot trobar a esdeveniments.cat! Quan publiqueu un esdeveniment aquí, també es publicarà automàticament a la nostra nova pàgina web.

Esdeveniment finalitzat

Diumenge, 3 de desembre del 2023

1a Edició Fest-IN

Descripció

Diumenge 3 de Desembre vine a gaudir d'un matí fabulós a la Fest-IN, la Festa Popular d'Hivern de Cardedeu!


Al llarg de tot el matí tindràs ocasió de participar en un munt d'activitats i tallers participatius que han preparat les entitats del Cardedeu:

Colla Gegantera, Colla de Diables, Gitanes, Batukarda, Cardoterror, Xafa'l, As D'Arts, Comissió AFAs, ArteEscena Social, AE Pompeu Fabra, Club Tenis Taula, Club de Handbol, Banc del Temps, Cor EnCant, Batec, Cardedeu Vital, Protecció Civil, etc.

Aquest any en motiu del Dia Internacional de les Persones amb disCapacitat, totes les entitats de Cardedeu que treballem amb i pel col·lectiu de la disCapacitat, hem volgut centrar el nostre missatge al voltant de la Participació.

Per tant, anoteu a l'agenda:

Diumenge 3 de desembre de 10h a 14h a la zona de la Pista del Parc de Pompeu Fabra sereu benvinguts i benvingudes a celebrar la diversitat de manera participativa i festiva.

Hi haurà servei de bar i activitats al llarg de tot el matí!

Organitza: Ajuntament de Cardedeu, Fundació Viver de Bell-lloc, Hi Som, TEA Vallès Oriental, ADISCAR, AE Pompeu Fabra, Club Tennis Taula, ArtEscena Social.

Parc Pompeu Fabra
Hora
10:00 - 14:00
Enllaços
Parc Pompeu Fabra